Breaking News
Home / Ειδήσεις / Κυκλαδική / Δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων για τα περιστατικά βίας

Δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων για τα περιστατικά βίας

Δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων για τα περιστατικά βίας

.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για  να κερδίσει  τις εντυπώσεις μετά από σειρά περιστατικών βίας και ανομίας, προσπαθεί να κρυφτεί  πίσω από ευφυολογήματα, πολωτική ρητορική και  στοχοποίηση προσώπων, προσπαθώντας να κατασκευάσει ενόχους, ξεχνώντας πως η πολιτική και ηθική νομιμοποίηση της βίας στην Ελλάδα φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτός και το κόμμα του πρωτοστάτησαν και υπέθαλψαν τη βία το Δεκέμβριο του 2008, προανήγγειλαν κρεμάλες στο Σύνταγμα και μιλούσαν για γερμανοτσολιάδες.

Αυτός και το κόμμα του επέχαιραν για τις βίαιες επιθέσεις σε στελέχη άλλων κομμάτων και δημοσιογράφων, μιλώντας για “δικαιολογημένη αγανάκτηση”.

Αυτός και το κόμμα του έχτισαν καριέρες και τελικά κατέλαβαν την εξουσία επενδύοντας στη βία, τη συκοφαντία, την πόλωση και την τοξικότητα, ενώ ακόμη και σήμερα προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι υπάρχει καλή και κακή βία.

Είναι διαπιστωμένο πως  η βία συγκαλύπτεται μόνο με ψέματα και τα ψέματα συντηρούνται μόνο με τη βία και ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται θιασώτης και των δύο, για κακή του όμως τύχη η ελληνική κοινωνία θυμάται.

Για τη Νέα Δημοκρατία η βία είναι βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και η αντιμετώπισή της είναι πρώτη προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης.

.
Ν.Ο.  ΚΥΚΛΑΔΩΝ

.

 

Print Friendly, PDF & Email
Translate »