Breaking News
Home / Εν Σίφνω / Δήμος Σίφνου / Πρόσκληση-Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (8/12 στις 19:00)

Πρόσκληση-Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (8/12 στις 19:00)

Πρόσκληση-Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (στις 8/12/2017 και ώρα 19:00)

.

Σας προσκαλώ σε δημόσια  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87 Α΄/7.6.2010) και 96 του Ν. 3463/2006 (Φ.Ε.Κ. 114 Α΄/8.6.2006), που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στην Απολλωνία, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Κώστας Κορωναίος», την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Κάλυψη εξόδων μετακίνησης & διαμονής του Προέδρου της Ελληνικής Επιτροπής Φωτισμού κ. Γιώργο Παϊσίδη και του επιτελείου του, το οποίο θα επισκεφτεί το νησί μας στις αρχές Δεκεμβρίου για την κατάθεση πρότασης για την αισθητική αναβάθμιση του νυκτερινού τοπίου της περιοχής του Αρτεμώνα, μετά τη σχετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Απολλωνίας – Ψήφιση & Διάθεση της σχετικής πίστωσης {εξ αναβολής} (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα κ. Ιωάννης Αντάρτης)
  2. Ανανέωση της σύμβασης του Δήμου Σίφνου με την εταιρεία COSMOTE Α.Ε. για τη δημοτική έκταση στην περιοχή “Άγιος Συμεών” Σίφνου (ονομασία ΣΙΦΝΟΣ/Χ 6184), μετά τη σχετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Απολλωνίας {εξ αναβολής} (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)
  3. Παραλαβή της θεωρημένης μελέτης “Αναβάθμιση και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σίφνου” (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος Σίφνου κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)     
  4. Έγκριση χορήγησης δικαιωμάτων διέλευσης στην ΟΤΕ Α.Ε. (Τεχνική Περιφέρεια Ν. Ελλάδος) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 29 του Ν. 3431/2006 και της Κ.Υ.Α. 725/23, για την εγκατάσταση εντός οδών αρμοδιότητας του Δήμου Σίφνου του ιδιωτικού/δημοσίου δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τοποθέτησης τριών (3) καμπινών (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος Σίφνου κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)            
  5. Επιχορήγηση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σίφνου για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολικών κτηρίων, μετά το υπ’ αρ. πρωτ. 5447/4.12.2017 έγγραφο του Προέδρου της Επιτροπής (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σίφνου κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)  
  6. Λήψη απόφασης, μετά τις άγονες δημοπρασίες που διεξήχθησαν, για την απευθείας ενοικίαση ακινήτων σε οικισμούς της Σίφνου, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως χώροι στάθμευσης οχημάτων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)        
  7. Λήψη απόφασης σχετικά με την ανεμπόδιστη προσέλευση των πολιτών και τη στάθμευση υπηρεσιακού οχήματος έξω από το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Απολλωνία (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)        
  8. Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών σύμφωνα με το άρθρο 32 του Νόμου 1080/1980 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)  
  9. Αίτηση του κ. Γεωργίου Τσάλα για τοποθέτηση δύο φωτιστικών σωμάτων σε υπάρχοντες στύλους στη θέση “Καδές”, μετά την υπ’ αρ. 93/2017 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας κ. Γεώργιος Ν. Σταυριανός)
  10. Αίτηση του κ. Γεωργίου Μιστριώτη για αντικατάσταση λαμπτήρων με χαμηλό φωτισμό στο δρόμο που καταλήγει στο δημοτικό camping του Πλατύ Γιαλού, μετά την υπ’ αρ. 94/2017 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας κ. Γεώργιος Ν. Σταυριανός)
  11. Αίτηση του κ. Αντωνίου Φρ. Ατσόνιου για αντικατάσταση ξερολιθιάς στο δρόμο Απολλωνίας – Κάστρου (στο σημείο όπου βρίσκεται το κατάλυμα “Antonis Rooms”), μετά την υπ’ αρ. 95/2017 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας κ. Γεώργιος Ν. Σταυριανός)
  12. Αίτηση της κας Μαργαρίτας Τρούλλου για πλακόστρωση τμήματος μονοπατιού στο Φάρο, μετά την υπ’ αρ. 96/2017 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας κ. Γεώργιος Ν. Σταυριανός)
  13. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά στο από 7.2016 ενημερωτικό σημείωμα του υπαλλήλου κ. Ιωάννη Θεοδώρου (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  14. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης της κας Ευαγγελίας Κασιώτη (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  15. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης του κ. Τιμολέοντα Σταυριανού (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  16. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης του κ. Νικολάου Μ. Καραγιάννη (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  17. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης της κας Ξένης Ι. Φασόλη (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  18. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης του κ. Θεοδοσίου Χαρτσά (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  19. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης του κ. Παναγιώτη Μάρκου (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  20. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης της κας Αθανασίας Νικηφοράκη (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  21. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης του κ. Χρήστου Α. Μπάου (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  22. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης της κας Αλεξάνδρου Ξένου (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  23. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης του κ. Πολύβιου Κωνσταντινίδη (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  24. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης της κας Ειρήνης Λεμπέση (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  25. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου που αφορά σε εξέταση αίτησης – ένστασης της εταιρείας “Ελένη Κωνσταντινίδη & ΣΙΑ Ε.Ε.” (EIΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
  26. Κάλυψη εξόδων για τη μετακίνηση εκτός έδρας Δημάρχου, Αντιδημάρχου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικών συμβούλων και δημοτικών υπαλλήλων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

 .

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   ΣΟΥΛΗΣ

 

.

 

Print Friendly, PDF & Email
Translate »