Breaking News
Home / Εν Σίφνω / Δήμος Σίφνου / Πρόσκληση-Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (18/7/2017 στις 20:00)

Πρόσκληση-Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (18/7/2017 στις 20:00)

Πρόσκληση-Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (18/7/2017 στις 20:00)

.     

Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87 Α΄/7.6.2010) και 96 του Ν. 3463/2006 (Φ.Ε.Κ. 114 Α΄/8.6.2006), που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στην Απολλωνία, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Κώστας Κορωναίος», την Τρίτη  18  Ιουλίου  2017 και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Υποβολή συμπληρωματικού αιτήματος πλήρωσης υφιστάμενων κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη  αναγκών ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Αντιδήμαρχος κ.Ποδενές  Νικόλαος )
  2. Εξέταση της δυνατότητας σύναψης νέων συμβάσεων με το προσωπικό που παρείχε υπηρεσίες στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας την 07-06-2017, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθ. 24 του ν. 4479/2017. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Αντιδήμαρχος κ.Ποδενές  Νικόλαος )
  3. Υποβολή τριών (3) αιτήσεων χρηματοδότησης στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού Νοτίου Αιγαίου 2017-2020, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων-Εθνικοί Πόροι) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Δήμαρχος κ.Μπαμπούνης Ανδρέας)
  4. Αίτηση των Μπασματζόγλου Ι.-Πολενάκης Φ. για παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την επιχείρησή τους με την επωνυμία «Μπότζι» στην Απολλωνία Σίφνου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ.Κων/νος Σούλης)
  5. Αίτηση της κας Κουλούρη Σταυρούλας για παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την   επιχείρησή της με την επωνυμία «Τριάντα τέσσερα» στην Απολλωνία Σίφνου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ.Κων/νος Σούλης)
  6. Αίτηση της εταιρείας Σ.Καλογήρου-Μ.Δαρζέντας Ο.Ε για παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την επιχείρηση με την επωνυμία «Σ.Καλογήρου-Μ.Δαρζέντας Ο.Ε» (υποκατάστημα) στις Καμάρες  Σίφνου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ.Κων/νος Σούλης)
  7. Αίτηση του κ. Νικόλαου Δεπάστα για παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την επιχείρησή του στην πλατεία της Χερρονήσου Σίφνου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ.Κων/νος Σούλης)
  8. Αίτηση του κ.Ξυπνητού Σπύρου για παραχώρηση χώρου στη Σίφνο για παράσταση Καραγκιόζη. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ.Κων/νος Σούλης)
  9. Αίτηση της κας Τσιριγώτη – Παππά Αγγελικής για τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στην περιοχή Ζαφείρη, από την ΕΛΙΝ προς το σχολείο στο δρόμο για Βαθύ. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας κ.Σταυριανός Γεώργιος)
  10. Αίτηση του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Βαθιού Σίφνου για τοποθέτηση τεσσάρων φωτιστικών  σωμάτων σε υπάρχοντες στύλους στο Βαθύ. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Απολλωνίας κ.Σταυριανός Γεώργιος)
  11. Αίτηση του κ.Χρύσου Κωνσταντίνου για παράταση λειτουργίας μουσικής. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα κ.Αντάρτης Ιωάννης)
  12. Αίτηση της κας Κουκή Μαργαρίτας για παράταση λειτουργίας μουσικής. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα κ.Αντάρτης Ιωάννης)
  13. Κάλυψη εξόδων για τη μετακίνηση εκτός έδρας Δημάρχου, Αντιδημάρχου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικών συμβούλων και δημοτικών υπαλλήλων. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ.Κων/νος Σούλης)

 

.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΛΗΣ

 

.

 

Print Friendly, PDF & Email
Translate »