Breaking News
Home / Εκλογικά / Ευρωεκλογές / Δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων για τις Ευρωεκλογές & τις περιφερειακές εκλογές: “Αξίζουμε καλύτερα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”

Δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων για τις Ευρωεκλογές & τις περιφερειακές εκλογές: “Αξίζουμε καλύτερα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”

.

Δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων για τις Ευρωεκλογές & τις περιφερειακές εκλογές: “Αξίζουμε καλύτερα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”

.

Στη μάχη της 26ης Μαΐου, δεν υπάρχουν περιθώρια για αποχή και χαλαρή ψήφο. Τώρα πρέπει να μπει ένα τέλος στα ψέματα και στο λαϊκισμό και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και η κάθε “μια ψήφος” μετράει.!!!

Ήρθε η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής.!!!

Όπως επαναλαμβάνει σε κάθε του ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΝΔ απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες. Ενώνει και δεν διχάζει τους πολίτες. Εργάζεται για το μέλλον που αξίζει η Ελλάδα. Και ταυτόχρονα δίνει έμφαση στην οικονομία και την κοινωνία. Ο πρόεδρος της ΝΔ στέλνει τις τελευταίες μέρες σε όλη τη χώρα ένα σαφές μήνυμα που συνοψίζεται σε 15 λέξεις για όσα φέρνει μαζί της η μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται:
 Νέες και καλά αμειβόμενες δουλειές

Λιγότερους φόρους για όλους

Αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει: 

 • Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, σημαίνει δηλαδή 150 ως 200 ευρώ λιγότερο φόρο το χρόνο για ένα μέσο ιδιοκτήτη.
 • Μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή για τα φυσικά πρόσωπα στο 9% (από 22% σήμερα) για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ και κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος. Αυτό σημαίνει ότι τρεις στους τέσσερις ελεύθερους επαγγελματίες θα πληρώνουν μέχρι και 1.950 ευρώ λιγότερο φόρο.
 • Κατάργηση της ψηφισμένης από την κυβέρνηση μείωσης του αφορολογήτου. Αυτό σημαίνει ότι ο χαμηλοσυνταξιούχους και ο χαμηλόμισθος θα γλιτώσουν από ένα μηνιάτικο. Για παράδειγμα, ένας συνταξιούχος με σύνταξη 750 ευρώ το μήνα θα κρατήσει στην τσέπη του 442 ευρώ παραπάνω.

Το πρόγραμμα της ΝΔ «για μια καλύτερη ζωή» προβλέπει: 

 • Χορήγηση 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννιέται.
 • Αύξηση του αφορολογήτου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί της οικογένειας.
 • Κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού.
 • Επέκταση της προστασίας από απόλυση στους 24 από 18 μήνες μετά τον τοκετό.
 • Αύξηση της άδειας για τις μονογονεϊκές οικογένειες.
 • Θέσπιση προγράμματος «βοήθεια στον εργαζόμενο γονέα».
 • Βοήθεια στη φύλαξη παιδιών προσχολικής ηλικίας από πιστοποιημένους βρεφονηπιοκόμους.
 • Επαναφορά των επιδομάτων πολυτέκνων στα προ του ν. 4512/2018 επίπεδα. Αποκατάσταση δηλαδή των περικοπών που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ.
 • Νομικές προβλέψεις για την παροχή μεγαλύτερης ευελιξίας στους Δήμους για την στήριξη πολυμελών οικογενειών.
 • Έκπτωση στα τέλη κυκλοφορίας ΙΧ και επανεξέταση των τεκμηρίων έως την ενηλικίωση των τέκνων.
 • Επέκταση των προβλέψεων για την απόκτηση αυτοκινήτου που ισχύουν για τους πολυτέκνους και στις τρίτεκνες οικογένειες.
 • Αύξηση του αφορολογήτου για την αγορά πρώτης κατοικίας.
 • Ενίσχυση του προγράμματος του ολοήμερου σχολείου το οποίο έχει υποβαθμιστεί από τη σημερινή κυβέρνηση.

 Οι Ευρωεκλογές της Κυριακής, επομένως, είναι οι πιο σημαντικές όλων των εποχών. Γιατί;;  Διότι κρίνεται το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της Πατρίδας μας και  της Ευρώπης.

Με αφετηρία την Κυριακή ξεκινάμε όλοι μαζί ..για την επόμενη μέρα ..για μια καλύτερη ζωή!

Τέλος, καλούμαστε για πολλοστή φορά να τονίσουμε, ότι η Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Αιγαίο έχει και στηρίζει το δικό της περιφερειάρχη. Ο Γιώργος Χατζημάρκος έχει την επίσημη στήριξη της Ν.Δ.  Είναι και θα είναι όχι απλώς ο περιφερειάρχης στο Νότιο Αιγαίο, αλλά ο πετυχημένος περιφερειάρχης όλων των πολιτών και όλων των νησιών του Ν. Αιγαίου.   Κατανοούμε,  κάποιοι προσπαθούν να παραπληροφορήσουν και να πάρουν ένα κομμάτι της μεγάλης, της πρώτης πολιτικής δύναμης της χώρας μας. Δεν θα τους περάσει! Οι Νεοδημοκράτες θα δώσουν την απάντησή τους την Κυριακή.

Η νίκη θα είναι μεγάλη παντού!

Όλοι μαζί Ενωμένοι! Τώρα ήρθε η ώρα!!! 

.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Translate »