Breaking News
Home / Εκλογικά / Εθνικές Εκλογές / Κλίμα νίκης & ενθουσιασμού στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Σύρο με την παρουσία των υποψηφίων Βουλευτών Κυκλάδων [photos]

Κλίμα νίκης & ενθουσιασμού στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Σύρο με την παρουσία των υποψηφίων Βουλευτών Κυκλάδων [photos]

.

Κλίμα νίκης και ενθουσιασμού στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Σύρο με την παρουσία των υποψηφίων Βουλευτών Κυκλάδων

.

Με την αθρόα συμμετοχή πολιτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στη Σύρο η προεκλογική πολιτική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με την παρουσία των υποψηφίων Βουλευτών των Κυκλάδων.

Ενόψει των επικείμενων Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, τόσο ο Πρόεδος της ΝΟΔΕ, Χρήστος Καφτηράνης, όσο και οι υποψήφιοι: Γιάννη Βρούτσης, Γιώργος Βακόνδιος, Μάρκος Καφούρος, Κατερίνα Μονογυιού, Δέσποινα Πρίνια και Φίλιππας Φόρτωμας, αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα που έχει η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση για τη χώρα, τονίζοντας παράλληλα ότι η ΝΔ με τον αυριανό Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη θα θέσει σε νέες βάσεις το πολιτικό σύστημα, την κοινωνία και την ευημερία του τόπου.

Οι ομιλούντες καταφέρθηκαν κατά της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία – όπως τόνισαν – οδήγησε στην αποσάθρωση του πολιτικού συστήματος, στην αποδυνάμωση της κοινωνίας, ειδικά της μεσαίας τάξης, υπογραμμίζοντας ότι σειρά νομοθετημάτων που πέρασε από τη Βουλή είχαν ως αποτέλεσμα να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο τη χώρα.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές αναφέρθηκαν στο διακύβευμα των βουλευτικών εκλογών, σημειώνοντας ότι από την εκλογική αναμέτρηση θα πρέπει η ΝΔ να βγει με την απόλυτη πλειοψηφία, καθώς εγκυμονεί – όπως υποστήριξαν – ο κίνδυνος λόγω του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής, η χώρα να συρθεί επί πολλά χρόνια χωρίς να έχει τη δυνατότητα μίας αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Έδωσαν δε το μήνυμα ότι η ΝΔ στάθηκε δυνατή όλο αυτό το διάστημα κρατώντας ψηλά το πολιτικό σύστημα και έχοντας τώρα τη δυνατότητα να θέσει σε νέα επανεκκίνηση την Ελλάδα, την κοινωνία, αλλά και τις Κυκλάδες με ειδικές πολιτικές με επίκεντρο τη νησιωτικότητα.
Πηγή: syrostoday.gr

.

Άκρως αισιόδοξο κλίμα επικράτησε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στην Ερμούπολη, το βράδυ της Τετάρτης.

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική καθώς τα στελέχη και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζονται σίγουροι ότι την Κυριακή 7 Απριλίου το κόμμα τους θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης νέος πρωθυπουργός της χώρας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες τοπικά στελέχη, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως και οι έξι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων οι οποίοι είχαν την τιμητική τους, μιας και αποτέλεσαν τα κεντρικά πρόσωπα της πολιτικής συγκέντρωσης.

Οι Γιάννης Βρούτσης, Κατερίνα Μονογυιού, Γιώργος Βακονδιος, Φίλιππος Φόρτωμας, Μάρκος Καφούρος και Δέσποινα Πρίνια μίλησαν στο συγκεντρωμένο κοινό, εκφράζοντας τη βαθύτατη πίστη τους ότι το βράδυ της Κυριακής η Νέα Δημοκρατία θα λάβει ισχυρή εντολή από τις Κυκλάδες και όλη την Ελληνική επικράτεια, ούτως ώστε, από την Δευτέρα το πρωί η χώρα να γυρίσει οριστικά σελίδα.

Το ίδιο αισιόδοξος εμφανίστηκε και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης, ο οποίος κάλεσε όλους τους πολίτες σε συσπείρωση και δυναμική συμμετοχή για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής.

Ένα μικρό μέρος των τοποθετήσεων των υποψηφίων με τη σειρά που μίλησαν:

Κ. Μονογυιού: Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ξανά υποψήφια. Είναι ένας άνθρωπος τεχνοκράτης, άνθρωπος της αγοράς, ένας άνθρωπος που θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα στα νησιά και θα επαναφέρει τη δημόσια τάξη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει από νοικοκύρεμα. Δώστε μου τη δύναμη και θα είμαι πάντα δίπλα σας να δίνω αγώνες για τα νησιά μας.

Δ. Πρίνια: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τη δυνατότητα σε απλούς πολίτες να μπουν στην πολιτική. Ονειρευόμαστε μια Ελλάδα για όλους με ανάπτυξη και πολλές δουλειές. Σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Για να αλλάξουμε τα πράγματα θα πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες. Στις Ευρωεκλογές ο κόσμος έστειλε το μήνυμα ότι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από την Ελλάδα έχει τελειώσει. Στις 7 Ιουλίου όλοι μαζί ξεκινάμε τη δύσκολη προσπάθεια για να κάνουμε την πατρίδα και τη ζωή μας ομορφότερη.

Μ. Καφούρος: Είναι ένας αγώνας για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες. Η ΝΔ είναι ο μόνος πολιτικός μηχανισμός που στάθηκε όρθιος. Είναι η μοναδική ρεαλιστική λύση για τον τόπο μας. Πρέπει να εξυψώσουμε το ηθικό του Έλληνα και την αξιοπρέπειά του. Είναι ζητούμενο η αυτοδύναμη κυβέρνηση χωρίς δεκανίκια, γι αυτό δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος.

Φ. Φόρτωμας: Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και πρέπει να πάμε μπροστά. Δε χωράει κανένας εφησυχασμός, όλοι πρέπει να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και να μεταφέρουμε το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας παντού. Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, του αυριανού και καταλληλότερου πρωθυπουργού. Δεν πρέπει να λείψει κανείς από τις εκλογές, που είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Έχουμε σχέδιο και όραμα για τα προβλήματα των νησιών και την επανεκκίνηση της χώρας. Σεβασμός στους νησιώτες για την αξιοπρεπή μεταφορά, αξιόπιστες δομές υγείας, αξιοπρεπή διαβίωση για όλους μας. Ήρθε η ώρα να πάμε την Ελλάδα και τα νησιά μας μπροστά, πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, δεν περισσεύει κανένας.

Γ. Βακόνδιος: Η Ελλάδα κοιτάει μπροστά. Η παράταξή μας είναι έτοιμη να αναλάβει την εξουσία. Με πολιτικό και κοινωνικό έργο βοήθησα τις Κυκλάδες από εδώ και 7 χρόνια, ενώ τόσο το 2012 όσο και το 2015, που ήμουν υποψήφιος γνώριζα ότι δεν θα εκλεγόμουν γιατί θα έχανε η ΝΔ , όμως έδωσα τη μάχη για την παράταξη και τα νησιά μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να είναι αυτοδύναμος, να κυβερνήσει χωρίς συμβιβασμούς τη χώρα και να μπορέσει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Σε αυτές οι εκλογές κερδίζει η Ελλάδα το μέλλον της, των γονιών και των παιδιών μας.

Γ. Βρούτσης: Μας χωρίζουν λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη εθνική αναμέτρηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους αγώνες σας όλα αυτά τα χρόνια, κρατηθήκατε όρθιοι και δεν πέσατε σε δύσκολες εποχές, πάνω στις ράγες της παράταξης και τον αξιακό κώδικα της ΝΔ. Εκπροσώπησα τις Κυκλάδες στη Βουλή στα πιο δύσκολα χρόνια της χώρας. Οι εκλογές αυτές είναι μια αναμέτρηση με εθνικές διαστάσεις. Ο Συριζα προσπάθησε να διχάσει την ενότητα της πατρίδας και έφεραν την Ελλάδα στο όριο της ακυβερνησίας Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε ότι μπορούμε. Ο Έλληνας δεν ανέχεται άλλο την θεσμική και αξιακή παρακμή της πατρίδας. Όλοι να είμαστε παρόντες την Κυριακή, είναι χρέος εθνικό για την πατρίδα, τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές. Αν την Κυριακή το βράδυ είμαστε αυτοδύναμοι θα πρέπει να είστε δίπλα μας και την επόμενη μέρα γιατί ο δρόμος θα είναι δύσκολος. Θα είναι μια προσπάθεια εθνική για την πατρίδα και τη σημαία και θα κάνουμε ξανά τον Έλληνα να χαμογελά και να αισιοδοξεί…
Πηγή: cyclades24.gr

.

.

.

 

Print Friendly, PDF & Email
Translate »