Breaking News
Home / Εκλογικά / Εθνικές Εκλογές / Κοσμοσυρροή στην κεντρική ομιλία του Γιάννη Βρούτση για τους ετεροδημότες στην Αθήνα [photos-video]  

Κοσμοσυρροή στην κεντρική ομιλία του Γιάννη Βρούτση για τους ετεροδημότες στην Αθήνα [photos-video]  

.

Κοσμοσυρροή στην κεντρική ομιλία του Γιάννη Βρούτση για τους ετεροδημότες στην Αθήνα

.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Προτοσάλτε, ο οποίος ήταν και ο παρουσιαστής της βραδιάς. Όλοι τους καταχειροκροτήθηκαν, ενώ δεν παρέλειψαν να μιλήσουν με άκρως κολακευτικά λόγια για την προσωπικότητα και την πολιτική σταδιοδρομία του Γιάννη Βρούτση και ειδικότερα, για την πολύτιμη συνεισφορά του στο κοινωνικό κράτος – πρόνοιας κατά την περίοδο της θητείας του ως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο Κυκλαδίτης πολιτικός, ως πρώην υπουργός Εργασίας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα εργασιακά ζητήματα τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής περιόδου και αναφέρθηκε σε όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν επί των ημερών του όπως ο «Ήλιος», το Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Συντάξεων, καθώς και το Πληροφοριακό Σύστημα «Εργάνη», σχετιζόμενο με την απασχόληση και την ανεργία.

Όπως είπε, κυρίαρχο μέλημα για τη Νέα Δημοκρατία θα είναι η δημιουργία μηχανισμού ο οποίος θα αντιμετωπίσει την παθογένεια της τρομερής καθυστέρησης απόδοσης των συντάξεων και θα αποδίδει στους δικαιούχους ταχύτερα και ορθολογικότερα τα χρήματά τους. Προανήγγειλε, μάλιστα, την έκδοση – για πρώτη φορά στην Ελλάδα- ηλεκτρονικών συντάξεων, καινοτομία την οποία ήδη είχε επεξεργασθεί ο ίδιος επί κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά «πάγωσε» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το βράδυ της 7ης Ιουλίου η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός. Αυτό θέλει όλη η Ελλάδα», είπε ο Γιάννης Βρούτσης στέλνοντας μήνυμα νίκης και σιγουριάς για τη δημιουργία μιας αυτοδύναμης και ισχυρής κυβέρνησης.

Δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο για θέματα οικονομικής πολιτικής, αλλά κυρίως για κοινωνικές αξίες, δομές και παραδοσιακούς θεσμούς που υποβάθμισε, για την ανασφάλεια που καλλιέργησε στον Έλληνα πολίτη σε ζητήματα προστασίας και τήρησης της δημόσιας τάξης καθώς και αύξησης εγκληματικότητας, αλλά και για την έλλειψη πατριωτισμού που επέδειξε.

Για τις Κυκλάδες, ο Γιάννης Βρούτσης προέβλεψε ότι τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας θα ξεπεράσουν το 40% και θα δώσουν στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μια ιστορική νίκη, ενώ υποσχέθηκε ότι η νέα κυβέρνηση θα βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες και στα προβλήματα των νησιωτών, παρουσιάζοντας ορισμένες από τις βασικές αρχές του προγράμματος της ΝΔ για τις τοπικές μας κοινωνίες.
.

.
«Οι Κυκλαδίτες και οι Έλληνες πολίτες θα πράξουν αυτό που ήδη έπραξαν στις ευρωεκλογές. Το μήνυμά τους το έχουν στείλει και νάστε σίγουροι, ότι στις εθνικές εκλογές θα είναι ακόμη πιο ηχηρό»
, είπε ο κ. Βρούτσης ο οποίος είναι ο μακροβιότερος εν ενεργεία βουλευτής της περιόδου που διανύουμε, καθώς εκλέγεται ανελλιπώς από το 2007 σε όλες τις αναμετρήσεις.

Εκτός των προαναφερόμενων πολιτικών προσώπων, στην κεντρική ομιλία του κ. Βρούτση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, δήμαρχοι, έπαρχοι του νομού μας, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Βακόνδιος και Μάρκος Καφούρος, εκπρόσωποι συλλογικών και παραγωγικών φορέων των Κυκλάδων και πλήθος ετεροδημοτών, ψηφοφόρων και απλών πολιτών που συμμετείχαν στην εκδήλωση για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον κυκλαδίτη πολιτικό και την υποστήριξή τους στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

.
.

.
.
.

 

Πηγή: cyclades24.gr
.
Print Friendly, PDF & Email