Breaking News
Home / Οι Φίλοι μας τα Ζώα / ΝΕΕΣ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΙΦΝΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΝΕΕΣ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΙΦΝΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

.

ΝΕΕΣ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΙΦΝΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

.

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Όσοι αγαπάμε και σεβόμαστε τα ζώα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που σύμφωνα με τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο 4830/2021, επιτρέπεται η σίτιση αδέσποτων ζώων σε δημόσιους χώρους, υπό τις σωστές συνθήκες και μάλιστα οι Δήμοι πλέον υποχρεούνται, σε συνεργασία με τα Φιλοζωικά Σωματεία να παρέχουν κατάλληλα και επαρκή δοχεία σίτισης για να καλύπτουν τις ανάγκες των πληθυσμών τους.

Από όσα έχετε ήδη διαπιστώσει, εδώ και ένα χρόνο, έχει ήδη ξεκινήσει η προσπάθεια από τον Δήμο να παρέχεται τροφή για τις αδέσποτες γάτες του νησιού μας στα βασικά σημεία στα οποία συγκεντρώνονται γατο-αποικίες, όμως αυτό δεν επαρκεί. Γι’αυτό κι εμείς, ως Φιλοζωικό Σωματείο Σίφνου, σχεδιάζουμε τη δημιουργία 15 νέων ταϊστρών προκειμένου να τοποθετηθούν σε επιπλέον σημεία και να καλύψουν όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωτικά τις ανάγκες του νησιού, ενώ παράλληλα επισκευάζουμε και ενισχύουμε τη σωστή λειτουργία των 15 ταϊστρών που ήδη έχουν τοποθετηθεί από την προηγούμενη χρονιά, διορθώνοντας τις ατέλειες που διαπιστώσαμε ότι έχουν από την εμπειρία λειτουργίας τους αυτό το διάστημα (βλ. εικόνα)

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία, έχουμε σχεδιάσει ξύλινες ταΐστρες που θα κατασκευαστούν από ξυλεία υψηλής αντοχής στις καιρικές συνθήκες και την αλμύρα, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, οι οποίες θα κατασκευαστούν εξ’ αρχής και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες μας, με εσωτερικά δοχεία φαγητού και νερού, ανθεκτικά και λειτουργικά. Συνολικά οι νέες ταϊστρες θα αποτελούν μία λιτή, αξιόπιστη καλαίσθητη και λύση που θα συμβαδίζει με την άρτια αισθητική του τόπου μας και που θα σιτίζει επαρκώς τις γάτες χειμώνα-καλοκαίρι.

Δεδομένου ότι το Σωματείο μας στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές μελών, στις χορηγίες εταιριών και στις δωρεές φιλόζωων πολιτών, παίρνουμε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσουμε μαζί σας με αυτό το email και να σας ζητήσουμε, αν θα επιθυμούσατε σαν επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη Σίφνο με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, και εφόσον σας είναι εφικτό, να συνδράμετε με οποιονδήποτε τρόπο, και με οποιοδήποτε ποσό, σε αυτόν τον σκοπό.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Παρακάτω θα βρείτε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να στηρίξετε το έργο μας:

—> για μεταφορά σε λογαριασμό, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς

GR4301727130005713102264392
Δικαιούχος: Sifnos for Animals Stray & Wildlife Care and Protection Association
SWIFT/BIC code: PIRBGRAA

—> για μεταφορά μέσω paypal, παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=H36V96CL4LPLW

—> Σε περίπτωση που θα θέλατε να γίνετε μέλος στο Σωματείο μας προκειμένου να στηρίξετε αυτήν αλλά και όλες τις ενέργειές μας συνολικά, αλλά και να ενισχύσετε τη φωνή μας προς τον Δήμο, την Περιφέρεια και όλους τους αρμόδιους για θέματα φιλοζωίας – κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς –

μπορείτε να κάνετε εγγραφή με ετήσια συνδρομή 25 ευρώ και 5 ευρώ κόστος εγγραφής, στέλνοντας email στο sifnosforanimals@gmail.com 

—>Τέλος, αν επιθυμείτε, μπορείτε να γίνετε τακτικός χορηγός και μηνιαίος υποστηρικτής μας, επιλέγοντας την δράση που σας ευαισθητοποιεί περισσότερο, 

μέσω της πλατφόρμας patreon, κάνοντας κλικ εδώ:

https://www.patreon.com/sifnosforanimals

Σας ευχόμαστε να είστε καλά και να έχετε μία όμορφη και δημιουργική χρονιά, 

.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Φιλοζωικού Σωματείου Σίφνου
Sifnos for Animals

.

.

.

 

Print Friendly, PDF & Email