Breaking News
Home / Εκλογικά / Σίφνος - Δημοτικές Εκλογές 2019 / Παρουσίαση συνδυασμών της “Σιφναϊκής Συμπαράταξης” & της “Σιφνέϊκης Παράταξης για τον Αρτεμώνα” για τις Δημοτικές Κοινότητες Απολλωνίας & Αρτεμώνα

Παρουσίαση συνδυασμών της “Σιφναϊκής Συμπαράταξης” & της “Σιφνέϊκης Παράταξης για τον Αρτεμώνα” για τις Δημοτικές Κοινότητες Απολλωνίας & Αρτεμώνα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

.

Παρουσίαση συνδυασμών της “Σιφναϊκής Συμπαράταξης” & της “Σιφνέϊκης Παράταξης για τον Αρτεμώνα” για τις Δημοτικές Κοινότητες Απολλωνίας & Αρτεμώνα

.

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης καταθέσαμε στις 3 Μαΐου στον Πρόεδρο Πρωτοδικών Σύρου τους εκλογικούς μας συνδυασμούς για τις Δημοτικές Κοινότητες Απολλωνίας και Αρτεμώνα.

Κατόπιν εντόνων συζητήσεων και ζυμώσεων με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας και της απροσδόκητης καθόδου του Συνδυασμού «Σίφνος εν δράσει» για την δημοτική αρχή , ο οποίος  μας στέρησε αρκετούς πιθανούς υποψηφίους και μας εξέπληξε αρνητικά για την διασπαστική του κίνηση, καταλήξαμε στην απόφαση να κατέλθουμε στις Δημοτικές Κοινότητες Απολλωνίας και Αρτεμώνα με τον Συνδυασμό «ΣΙΦΝΑΪΚΗ συμπαράταξη» στην Απολλωνία και τον Συνδυασμό «ΣΙΦΝΕΪΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΩΝΑ» στον Αρτεμώνα, πιστεύοντας ότι έχομε την δύναμη και την γνώση να προσφέρομε στο νησί μας μέσα από τους πρωταρχικούς πυρήνες της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως όπως είναι οι οι Δημοτικές Κοινότητες.

Μένοντας πιστοί στις αρχές μας και στις θέσεις μας για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το νησί μας όπως επακριβώς τις αναλύσαμε στο φυλλάδιο της «ΣΙΦΝΑΪΚΗ συμπαράταξη», θα τις μεταδώσουμε στους συμπατριώτες μας μέσα από τις ανοικτές συγκεντρώσεις των συνδυασμών μας. Έως σήμερα είμαστε οι μοναδικοί Συνδυασμοί με συγκεκριμένες θέσεις επί των βασικών ζητημάτων της Σίφνου μας. Οι άλλοι δύο Συνδυασμοί μένουν στην μία και μοναδική θέση ότι θα διοικήσουν τον Δήμο καλύτερα από τους προηγούμενους. Τους το ευχόμαστε από καρδιάς.

Τέλος, ευχόμαστε στους δύο άλλους Συνδυασμούς , «Καινούργια Μέρα» και «Σίφνος εν δράσει», καλή επιτυχία στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία και προσβλέπομε σε μια αγαστή συνεργασία μαζί τους την επομένη ημέρα των εκλογών με μοναδικό σκοπό το καλό της Σίφνου μας.

Για τον Δημοτικό Κοινοτικό Συνδυασμό         Για τον Δημοτικό Κοινοτικό Συνδυασμό Αρτεμώνα

Απολλωνίας «ΣΙΦΝΑΪΚΗ συμπαράταξη»         «ΣΙΦΝΕΪΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΩΝΑ»

Αντώνιος Ζαμπέλης του Γεωργίου                      Βασιλική (Βάσω) Χαστατζέρη-Σουλιώτη του Σωκράτη

Αντριάννα Βασάλου-Κουλούρη του Στυλιανού  Ιωάννης Ατσόνιος του Αντωνίου

Γεώργιος Ζαμπέλης του Αντωνίου                        Κηρύκος Κορακής του Αντωνίου

Ευαγγελία Ζαμπέλη του Αντωνίου                         Μαρία Σαράντη του Νικολάου

Χριστίνα Τσιφρίκα-Πιτσινού του Γεωργίου            Νικόλαος Κολέτης του Ιωάννου

.

Σύντομη Παρουσίαση των Υποψηφίων

Για τον Δημοτικό Κοινοτικό Συνδυασμό Απολλωνίας «ΣΙΦΝΑΪΚΗ συμπαράταξη»       

Αντώνιος Ζαμπέλης του Γεωργίου και της Καίτης Τσιλιμπουνίδη-Ξύδη : Οικονομολόγος-π. Ανώτατο Τραπεζικό Στέλεχος. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής της Εμπορικής Τραπέζης, της Εκκλησίας της Ελλάδος, των Ναυπηγείων Ελευσίνος, του Ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και άλλων εταιρειών. Απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από τις Η.Π.Α, υποψήφιος Διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόεδρος του Συνδέσμου Σιφνίων, Πρόεδρος του Σιφνιακού Πνευματικού Ιδρύματος «Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος του Μονγκού», Αντιπρόεδρος του εκκλησιαστικού Καθιδρύματος «Η Παναγία του Βουνού Σίφνου», Γενικός Γραμματεύς και ιδρυτικό μέλος του Σιφνιακού Ιδρύματος «Η Παναγία των Εξαμπέλων Σίφνου». Ομιλεί Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά.

Αντριάννα Βασάλου-Κουλούρη του Στυλιανού και της Καλλιόπης: Αγρότισσα, σύζυγος του Γιώργου Κουλούρη από τα Εξάμπελα. Πέρα από τις αγροτικές της απασχολήσεις είναι και υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία των ακινήτων του εκκλησιαστικού Καθιδρύματος «Η Παναγία του Βουνού Σίφνου» και των Ιερών Ναών της Ενορίας του Αγίου Λουκά Αρτεμώνος. Ομιλεί Ελληνικά και λίγα Αγγλικά.

Δρ. Γεώργιος Ζαμπέλης του Αντωνίου και της Αικατερίνης : Μηχανολόγος Μηχανικός, κάτοχος Διδακτορικού Τίτλου από το Κεντρικό Πολυτεχνείο των Παρισίων Γαλλίας. Στέλεχος της εταιρείας ελικοπτέρων της διεθνούς εταιρείας AIRBUS στο Παρίσι. Μέλος του Δ.Σ του Σιφνιακού Κοινωφελούς Ιδρύματος «Η Παναγία των Εξαμπέλων Σίφνου». Ομιλεί Ελληνικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Ισπανικά.

Ευαγγελία Ζαμπέλη του Αντωνίου και της Αικατερίνης : Οικονομολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην διοίκηση επιχειρήσεων από την Εθνική Σχολή Διοικήσεως της Grenoble Γαλλίας. Στέλεχος της εταιρείας Συμβούλων Wavestone στο Παρίσι. Ομιλεί Ελληνικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά.

Χριστίνα Τσιφρίκα-Πιτσινού του Γεωργίου και της  Μαρίας, σύζυγος του Μιχάλη Ν. Πιτσινού: Καταξιωμένο τραπεζικό στέλεχος, έχει διατελέσει στο Τραπεζικό Κατάστημα της Alpha Bank Σίφνου επί 17 έτη προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στην Τράπεζα όσο και στο κοινωνικό σύνολο. Είναι μητέρα δύο τέκνων. Ομιλεί Ελληνικά, Αγγλικά και λίγα Εβραϊκά.

.

Για τον Δημοτικό Κοινοτικό Συνδυασμό Αρτεμώνα «ΣΙΦΝΕΪΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΩΝΑ»

Βασιλική (Βάσω) Χαστατζέρη-Σουλιώτη του Σωκράτη και της Παρασκευής σύζυγος του Γιώργου Σουλιώτη : η Μαία της Σίφνου για πάνω από 30 έτη, γεννήθηκε στην Ράξα Τρικάλων όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Λύκειο Τρικάλων και το 1974 εισήχθη στην Σχολή Μαιών του Δημοσίου Μαιευτηρίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώνοντας τις σπουδές της με Λίαν Καλώς. Στην συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Bergen της Νορβηγίας στο Betonian Hospital απ’ όπου αποφοίτησε με Άριστα. Το1979 διορίσθηκε στον Υγιειονομικό Σταθμό Σίφνου όπου υπηρέτησε ευδοκίμως έως την αφυπηρέτησή της από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου πλέον το 2010 όταν και συνταξιοδοτήθηκε. Υπήρξε ενεργό Μέλος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Σίφνου επί τέσσαρα έτη(1999-2003) και Δημοτικός Σύμβουλος Σίφνου επί δύο τετραετίες (2006-2010 με την παράταξη του Γιάννη Γεροντή όπου διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σίφνου και 2010-2014 με την παράταξη του Ανδρέα Μπαμπούνη όπου διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητος για δύο έτη). Είναι μητέρα ενός τέκνου. Ομιλεί Ελληνικά και Αγγλικά.

Ιωάννης Ατσόνιος του Αντωνίου και της Ειρήνης : Αγρότης, γέννημα θρέμμα Αρτεμωνιάτης. Τελείωσε το Γυμνάσιο Σίφνου και από τότε ασχολείται με τις παραδοσιακές αγροτικές εργασίες όπως ο πατέρας και ο παππούς του.

Κηρύκος Κορακής του Αντωνίου και της Μαρίας Κόμη :  Επιχειρηματίας, γέννημα θρέμμα Αρτεμωνιάτης. Έχει τελειώσει το ΕΠΑΛ Σίφνου με ειδικότητα μηχανολόγου μηχανικού και στην συνέχεια αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ως μηχανικός αυτοκινήτων. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που διαχειρίζεται το Λατομείο Αδρανών Υλικών & Ετοίμου Σκυροδέματος στον Αρτεμώνα. Ομιλεί Ελληνικά και Αγγλικά.

Μαρία Σαράντη του Νικολάου και της Δήμητρας Βελέντζα : Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στην Σίφνο τα τελευταία 15 έτη. Μετά την αποφοίτηση από το Λύκειο σπούδασε λογιστικά. Συμμετέχει για πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές και έχει όρεξη να προσφέρει για το κοινό καλό από όποια θέση και να βρεθεί. Είναι μητέρα ενός τέκνου. Ομιλεί Ελληνικά και Αγγλικά.

Νικόλαος Κολέτης του Ιωάννου και της Φλώρας Μαστροκάλου : Μεταφορέας, γέννημα θρέμμα Αρτεμωνιάτης. Αφού μαθήτευσε στο Γυμνάσιο Σίφνου, αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Πειραιά με ειδίκευση στην ηλεκτρολογία. Εργάζεται στην ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΙΦΝΟΥ. Ομιλεί Ελληνικά και Αγγλικά.

————–

.

.

 

Print Friendly, PDF & Email