Πρόγραμμα 1ου Ορεινού Αγώνα “Sifnos Trail Race” και 2ουΑγώνα Δρόμου “Sifnos Run”
.
Ένα υπέροχο τριήμερο περιμένει τους συμμετέχοντες του “Sifnos Trail Race” και του “Sifnos Run” στις 4, 5 και 6 Μαΐου 2018. Η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων που ακολουθεί:
.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/5/2018
- 30 Υποδοχή – Άφιξη Αθλητών στο Λιμάνι της Σίφνου
- 19:30 – 21:00 Διανομή των αριθμών συμμετοχής από την γραμματεία του αγώνα, που θα βρίσκεται δίπλα από το Λιμεναρχείο Σίφνου, στο Λιμάνι των Καμαρών, εξαιρουμένων όσων έχουν δηλώσει την παραλαβή τους εντός του πλοίου Speed Runner 3.
- 00 – 22:00 pasta PARTY. Σε χώρο που βρίσκεται στο τέρμα της παραλίας των Καμαρών εκτός του εστιατορίου ΑΡΓΥΡΗΣ
- 21:00 Τεχνική Ενημέρωση αγώνων, από τον Διευθυντή Αγώνα κ. ΝΙΚΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ στο χώρο του pasta party.
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/5/2018
- 07:30 – 08:30 Διανομή των αριθμών συμμετοχής από την γραμματεία του αγώνα, που θα βρίσκεται δίπλα από το Λιμεναρχείο Σίφνου, στο Λιμάνι των Καμαρών.
- 09:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ 10 ΧΛΜ ΚΑΙ 30 ΧΛΜ στην αρχή της παραλίας των Καμαρών.
- 45 Εκτιμώμενη ώρα τερματισμού των πρώτων αθλητών του αγώνα των 10 χλμ στην πρωτεύουσα της Σίφνου την ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ και εντός του αθλητικού κέντρου.
- Παρακαλούνται οι τερματίσαντες αθλητές των 10 ΧΛΜ, αφού παραλάβουν τα drop bags, να κατευθύνονται σύμφωνα με τις υποδείξεις των εθελοντών στα πούλμαν της διοργάνωσης προκειμένου να επιστρέψουν στο Λιμάνι των ΚΑΜΑΡΩΝ.
- 00 Εκτιμώμενη ώρα τερματισμού των πρώτων αθλητών της μεγάλης διαδρομής των 30 χλμ στην παραλία των Καμαρών.
- 00 Χρονικό όριο της μεγάλης διαδρομής στο σταθμό ΦΥΡΟΓΙΑ στο 21 χλμ, όπου και ο κεντρικός σταθμός.
- 17:00 Χρονικό όριο έγκαιρου τερματισμού του αγώνα των 30 χλμ.
- 18:00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΩΝ στο λιμάνι των ΚΑΜΑΡΩΝ.
- 21:00 AFTER RACE PARTY στο FOLIE BAR που βρίσκεται στο τέλος της παραλίας των ΚΑΜΑΡΩΝ ΣΙΦΝΟΥ, με προσφορά welcome drink!
.
.
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/5/2018
- 10:00 – 14:00: Παραλαβή Race Pack (Πακέτα Αθλητών) Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει στην κεντρική πλατεία των Καμαρών απέναντι από το πάρκινγκ
- 17:00 – 21:00: Παραλαβή Race Pack (Πακέτα Αθλητών)
- 19:00 – 22:00: Pasta Party by Da Claudio Italian Restaurant Καμάρες
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/5/2018
Εκκίνηση, Τερματισμός & Απονομές: Στον χώρο μπροστά από το Λιμεναρχείο Σίφνου στις Καμάρες
- 09:30: Συγκέντρωση δρομέων στην αφετηρία και παράδοση εξοπλισμού στο χώρο της φύλαξης
- 10:00: Εκκίνηση Αγώνα 10 χιλιομέτρων
- 10:10: Εκκίνηση Αγώνα 5 χιλιομέτρων
- 11:45: Έναρξη Παιδικού Αγώνα 1.000 μέτρων
- 12:15: Απονομές
.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
- Sifnos Trail Race: Δήμος Σίφνου & Trail Pro (Εμπνευστής του αγώνα ο Γιώργος Κόμης – Τεχνική Διεύθυνση: Νίκος Κωστόπουλος)
- Sifnos Run: Δήμος Σίφνου & Sifnos House (Ο αγώνας είναι μέρος των διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχει η “MARATHON TEAM GREECE by MARIA POLYZOU” σε συνεργασία με το “Όραμα Ελπίδας”.)
.