Breaking News
Home / Εν Σίφνω / Δήμος Σίφνου / Πρόσκληση-Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (29/9/2017 στις 19:30)

Πρόσκληση-Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (29/9/2017 στις 19:30)

Πρόσκληση-Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου 

.

Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87 Α΄/7.6.2010) και 96 του Ν. 3463/2006 (Φ.Ε.Κ. 114 Α΄/8.6.2006), που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στην Απολλωνία, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Κώστας Κορωναίος», την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Τροποποίηση της υπ’ αρ. 113/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί συγκρότησης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)
 2. Επιχορήγηση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
 3. Σχετικά με τη δυνατότητα παροχής κινήτρων σε εργαζόμενους από Ο.Τ.Α. ορεινών και νησιωτικών περιοχών (Άρθρο 32 του Ν. 4483/2017, Φ.Ε.Κ. 107 Α΄) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης)
 4. Σχετικά με την πρόταση του Δημάρχου Σίφνου και του Προέδρου του Δ.Σ, προς το Σύνδεσμο Σιφνίων για την εξεύρεση συναινετικής λύσης στο θέμα της Πλατείας Ηρώων και την απάντηση του Συνδέσμου Σιφνίων επί αυτής της πρότασης – Λήψη απόφασης (ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης & ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)
 5. Σχετικά με την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σίφνου, βάσει του Ν. 4479/20127 (άρθρο 4), μετά από σχετική εισήγηση του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης και Περιβάλλοντος (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
 6. Λήψη απόφασης σχετικά με την εκπροσώπηση του Δήμου Σίφνου στο 5ο Summer School in Leadership and Goverance for Sustainable Tourism, που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Ρέτζο Καλάμπρια της Ιταλίας από τις 4 έως τις 8 Οκτωβρίου 2017, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Σίφνου κ. Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης)
 7. Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο: «Καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές για την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της νήσου Σίφνου» στην πρόσκληση του Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο», με τίτλο «Ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών στον τομέα του πολιτισμού για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος» (κωδ. πρόσκλησης ΝΑΙΓ51 και Α/Α ΟΠΣ 2237) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης)
 8. Λήψη απόφασης σχετικά με τη φιλοξενία του συνεργάτη του Περιφερειάρχη, μελετητή κ. Παπακωνσταντίνου και της ομάδας του, οι οποίοι επισκέφτηκαν το νησί μας για να εκπονήσουν τη μελέτη οδοποιίας της οδού από τον επαρχιακό δρόμο Απολλωνίας – Καμαρών έως το χώρο κατασκευής του ΒΙΟ.ΚΑ., του ενταγμένου έργου «Δίκτυα αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) Απολλωνίας και Αρτεμώνα Δήμου Σίφνου» – Ψήφιση και διάθεση της σχετικής πίστωσης (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης)
 9. Σχετικά με την οργάνωση επίσκεψης στη Σίφνο προσφύγων φιλοξενούμενων στο WELCOMMON, μετά από πρόταση του συμπατριώτη μας κ. Νίκου Χρυσόγελου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)
 10. Αίτηση αιδεσιμότατου Γεώργιου Τσάλα, εφημέριου Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, για άδεια στάθμευσης οχήματός του στην πλατεία του Κάτω Πεταλιού (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)
 11. Αίτηση κ. Απόστολου Νερούτσου για χορήγηση έκπτωσης σε λογαριασμούς ύδρευσης, λόγω αναπηρίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)
 12. Αίτηση κας Καλλιρόης Παπαδημητρίου για επιστροφή χρημάτων καταβληθέντων για αγορά τάφου από το 2013 έως και το 2016 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Ποδενές)
 13. Αίτηση κ. Ανάργυρου Παπάζογλου για την απαλλαγή της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας στο Κάστρο και του κελιού από τα δημοτικά τέλη και το Τ.Α.Π. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)
 14. Αίτηση κας Καλλιόπης Ζωγράφου για τη δωρεάν παραχώρηση τάφου στο νεκροταφείο του Αγίου Παύλου για το θανόντα υιό της Μιχάλη Ζωγράφο (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Ποδενές)
 15. Κάλυψη εξόδων για τη μετακίνηση εκτός έδρας Δημάρχου, Αντιδημάρχου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικών Συμβούλων και δημοτικών υπαλλήλων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΛΗΣ

 

.

 

Print Friendly, PDF & Email