Breaking News
Home / Ειδήσεις / Σίφνου / Α.ΚΙ.Σ.: Σχετικά με το από 7.7.2021 σημείωμα του κ. Γιώργου Ν. Θεοδώρου για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου με τίτλο «Άξιος Εστίν»

Α.ΚΙ.Σ.: Σχετικά με το από 7.7.2021 σημείωμα του κ. Γιώργου Ν. Θεοδώρου για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου με τίτλο «Άξιος Εστίν»

.

Ανανεωτική Κίνηση Σίφνου: Σχετικά με το από 7.7.2021 σημείωμα του κ. Γιώργου Ν. Θεοδώρου για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου με τίτλο «Άξιος Εστίν»

.           

Αναφορικά με το σημείωμα του συμπατριώτη μας κ. Γιώργου Ν. Θεοδώρου, Δημοτικού Συμβούλου & Προέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε Δημότη να εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις ενυπόγραφα.

Πιστεύουμε όμως, ότι εκ παραδρομής, ο καλός μας φίλος Γιώργος Θεοδώρου, κάνοντας τη συγκεκριμένη ιστορική αναδρομή, παρέλειψε να αναφερθεί σε συμπατριώτες μας, που από τις θέσεις που κατείχαν στο Σύλλογο, έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στη διάσωση, ανάδειξη και προβολή των πολιτισμικών χαρακτηριστικών της Σίφνου.

Ενδεικτικά μόνο να αναφέρουμε:

  • τον κ. Νίκο Κακάκη, Ιδρυτικό μέλος και πρωτεργάτη της ίδρυσης της Τράπεζας Αίματος Σίφνου,
  • τον πολύ δραστήριο Αρχιερατικό μας Επίτροπο, πάτερ Δημήτριο Διαμαντή με τις πρωτοπόρες ιδέες του,
  • τον κ. Κώστα Σούλη, Πρόεδρο για πολλά έτη και πρωτεργάτη της ίδρυσης των χορευτικών τμημάτων,
  • και φυσικά τον τέως Πρόεδρο κ. Βασίλη Κόμη, που μαζί με όλα τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Γιάννη Αντάρτη, Γιάννη Κοντό, Βασίλη Κασιώτη, Αθηνά Ποδενέ, Νίκο Γιαμάκη, Φραγκουλιάνα Γεωργούλη, Μαρία Σταυριανού, Μαρία Διαμαντή και Παναγιώτη Ζαμπέλη, κατάφεραν, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, να κρατήσουν τον πήχη του πολιτισμού εξίσου ψηλά και ακόμα ψηλότερα με τις δράσεις και ενέργειές τους.

Παρευρεθήκαμε όπως και ο κ. Θεοδώρου, στην πρόσφατη εκλογοαπολογιστική συνέλευση του ΠΣΣ στις 14 Ιουνίου, στο Ίδρυμα Πρόκου, και διαπιστώσαμε την πληθώρα των δράσεων που πραγματοποίησε ο σύλλογος τα τελευταία 2 ½ χρόνια!

Εκδηλώσεις, Συναυλίες, Εκθέσεις, Θεατρικά, Εκδόσεις Βιβλίων, αλλά και η οικονομική εξυγίανση του Συλλόγου, αποτελούν αξιοσημείωτη εθελοντική προσφορά όλων των μελών του απερχόμενου ΔΣ και αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων και επαίνων!

Κλείνοντας, θα θέλαμε δημόσια να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νεοεκλεγές ΔΣ του Συλλόγου. Θα είμαστε, όπως πάντα, αρωγοί στην προσπάθεια του έργου σας για την πολιτιστική εξέλιξη του τόπου μας.

Σίφνος, 11 Ιουλίου  2021

.

Για την Ανανεωτική Κίνηση Σίφνου (Α.ΚΙ.Σ.)

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης
τ. Δήμαρχος Σίφνου

.

.

Print Friendly, PDF & Email
Translate »