Breaking News
Home / Ειδήσεις / Κυκλαδική / Δήλωση διάψευσης Γιώργου Λεονταρίτη για συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές

Δήλωση διάψευσης Γιώργου Λεονταρίτη για συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές

.

Δήλωση διάψευσης Γιώργου Λεονταρίτη για συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές

.

Σύρος, 5 Ιουνίου 2019

Σε διάψευση φημολογίας που τον θέλει να δοκιμάζει πλέον την τύχη του στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης με την ακόλουθη δήλωσή του:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε φημολογία για κάθοδό μου στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, η οποία εντάθηκε αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών, ενδεχομένως λόγω της μεγάλης αποδοχής που υπήρξε προς το πρόσωπό μου (3.000 σταυρούς μόνο στη Σύρο).

Επειδή δεν επιθυμώ να συνεχιστεί η συγκεκριμένη «πολιτική φημολογία» διευκρινίζω ότι ουδέποτε εξέφρασα την παραμικρή επιθυμία να μετακινηθώ στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ήμουν, είμαι και παραμένω αυτοδιοικητικός.

Παραμένω στον πολιτικό χώρο (Αυτοδιοίκηση) που βρίσκεται σε άμεση επαφή με τα προβλήματα και την καθημερινότητα των συμπολιτών μου, τον χώρο που μπορεί να χαράξει αναπτυξιακή πολιτική πάνω στην οποία θα στηριχθεί η ανάκαμψη της χώρας.

Παραμένω δίπλα στον Γιώργο Χατζημάρκο και την πολιτική παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», πιστεύοντας ακράδαντα ότι τα νησιά μας έχουν μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική, την οποία θα υπηρετήσουμε με σχέδιο, στρατηγική και όλες μας τις δυνάμεις.

Σε αυτή την «διαδρομή» επιθυμώ να είμαι παρών.

Το Νότιο Αιγαίο θα πάει μόνο #mprosta!».

.

 

Print Friendly, PDF & Email
Translate »