Breaking News
Home / Εν Σίφνω / Δήμος Σίφνου / Δήμος Σίφνου: Κάλεσμα για την αναμνηστική (3η) δόση & για την 1η δόση εμβολίου κατά του Covid-19

Δήμος Σίφνου: Κάλεσμα για την αναμνηστική (3η) δόση & για την 1η δόση εμβολίου κατά του Covid-19

.

Δήμος Σίφνου: Κάλεσμα για την αναμνηστική (3η) δόση & για την 1η δόση εμβολίου κατά του Covid-19.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ (3η) ΔΟΣΗ & ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19

Φίλες & φίλοι,  

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, συστήνεται στα νησιά με πληθυσμό κάτω των 5.000 κατοίκων η διενέργεια αναμνηστικής (3ης) δόσης των εμβολίων για τη νόσο Covid-19.

Η αναμνηστική δόση αφορά στο σύνολο του πληθυσμού ηλικίας άνω των 18 ετών και σε πολίτες οι οποίοι συμπληρώνουν έξι (6) μήνες από την ημερομηνία της 2ης δόσης εμβολιασμού.

Επιπλέον, για όποιον επιθυμεί υπάρχει η δυνατότητα να εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και στη συνέχεια να προγραμματίσει το ραντεβού της 2ης δόσης.

Οι ενδιαφερόμενοι, είτε για την 1η, είτε για την 3η δόση, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 2284360315 (κα Σπυριδούλα Φερεντίνου) το αργότερο έως την Πέμπτη 25/11 και ώρα 14:30, προκειμένου να διασφαλιστεί ο απαιτούμενος αριθμός εμβολίων.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να δηλωθούν είναι:
• ΕΠΩΝΥΜΟ
• ΟΝΟΜΑ
• ΑΜΚΑ
• ΑΦΜ
• ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επισημαίνουμε ότι παράλληλα η εκδήλωση ενδιαφέροντος προς το παρόν μπορεί να υποβληθεί και μέσω της πλατφόρμας, του Κ.Ε.Π. και των φαρμακείων.

.

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΕΜΜ. ΝΑΔΑΛΗ 

Print Friendly, PDF & Email
Translate »