Breaking News
Home / Εν Σίφνω / Δήμος Σίφνου / Δήμος Σίφνου – Λιμενικό Ταμείο Σίφνου: Ευχαριστήρια επιστολή προς εταιρεία Τ/Χ επιβατηγών πλοίων  SEAJETS

Δήμος Σίφνου – Λιμενικό Ταμείο Σίφνου: Ευχαριστήρια επιστολή προς εταιρεία Τ/Χ επιβατηγών πλοίων  SEAJETS

.

Δήμος Σίφνου – Λιμενικό Ταμείο Σίφνου: Ευχαριστήρια επιστολή προς εταιρεία Τ/Χ επιβατηγών πλοίων  SEAJETS

.

ΠΡΟΣ:
SEAJETS

ΥΠΟΨΗ:
κ. Μάριου Ηλιόπουλου

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή προς εταιρεία Τ/Χ επιβατηγών πλοίων,  SEAJETS

Αξιότιμε κ. Ηλιόπουλε,

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών της Σίφνου υλοποιήθηκε φέτος και αφορά στην καθημερινή σύνδεση του νησιού μας κυρίως με την Πάρο, την Μύκονο και τα αεροδρόμια τους.

Συγκεκριμένα, η εταιρία σας από τις 24 Μαΐου 2019, με τα Τ/Χ SEA JET 2 και SUPER JET συνδέει και εξυπηρετεί καθημερινά τα νησιά μας οργώνοντας κυριολεκτικά τις Κυκλάδες, αποτελώντας σημαντική πύλη εισόδου στο νησί μας, σε μια στιγμή που η Σίφνος το έχει πραγματικά ανάγκη.

Η δρομολόγηση των δύο αυτών ταχύπλοων, μας φέρνει πιο κοντά με την Πάρο, μόλις σε 50 λεπτά, και 2 ώρες με την Μύκονο, γεγονός ιδιαίτερης ζωτικής σημασίας για τον τουρισμό μας, καθώς τα δύο (2) αυτά νησιά διαθέτουν διεθνή αεροδρόμια. Η ουσιαστική αυτή πρωτοβουλία καταδεικνύει για πολλοστή φορά πως η Ακτοπλοΐα αποτελεί βαρόμετρο για την ανάπτυξη της νησιώτικης Ελλάδας , τη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της .

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύχρονη και ουσιαστική συμβολή της εταιρείας σας SEAJETS στην ανάπτυξη του τουρισμού της Σίφνου. Ικανοποιώντας αυτό το χρόνιο αίτημα μας, αποδεικνύετε έμπρακτα αφενός μεν την υποστήριξη σας στις Δυτικές Κυκλάδες, και την άγονη γραμμή, αφετέρου δε ότι τηρείτε τις υποσχέσεις σας.

Ελπίζουμε δε ότι στο εγγύς μέλλον, η εταιρία σας να είναι εκείνη που θα δρομολογήσει πλοίο από και προς την Κρήτη με ενδιάμεσο σταθμό τη Σίφνο μας.

Επιθυμούμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τους άξιους αξιωματικούς και τα πληρώματα που αγωνίζονται καθημερινά για να διατηρείται το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της εταιρίας στην εξυπηρέτηση των επιβατών. Θεωρούμε καθοριστική τη συνδρομή τους!

Τέλος ευχαριστούμε για την πρόσφατη έναρξη διαθεσιμότητας γκαράζ του Τ/Χ NAXOS JET καθώς μετά την αποδρομολόγηση του Hellenic Highspeed το μοναδικό ταχύπλοο που διέθετε γκαράζ ήταν το Speedrunner III της AEGEAN SPEED LINES (εταιρεία που έχει προσφέρει επί δύο (2) δεκαετίες μέγιστο έργο στο νησί μας και στις Δυτικές Κυκλάδες). Αποτέλεσμα δε αυτού είναι οι επιβάτες να βρίσκουν πλέον  εισιτήρια για τα οχήματά τους κατά την περίοδο αιχμής.  

.

          Ο Δήμαρχος Σίφνου                             Ο Πρόεδρος ΔΛΤ Σίφνου

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης                             Τρούλλος Γεώργιος

.
.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ SEA JET

.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Translate »