Breaking News
Home / Εν Σίφνω / Δήμος Σίφνου / ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

.

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Αφουγκραζόμενοι την έντονη ανησυχία όλων σχετικά με τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις επιβατών προς τα νησιά μας, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι για το θέμα αυτό είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφέρεια και την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και ότι, κατόπιν συνεννόησης με τους Δημάρχους των νησιών, έχουν υποβληθεί αρμοδίως αιτήματα για την επιβολή πρόσθετων μέτρων στην ακτοπλοΐα τόσο από τον Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου κ. Αντώνη Καμπουράκη, όσο και από τον Αντιπεριφερειάρχη & Πολιτικό Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη.

Αναμένουμε τις εξελίξεις και καλούμε για άλλη μια φορά τους κατοίκους και όσους ήδη έχουν μετακινηθεί προς το νησί μας να τηρούν αυστηρά τις επίσημες οδηγίες που συστηματικά δημοσιεύονται.

Επαναλαμβάνουμε ότι το σύνθημα των ημερών «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» πρέπει να ακολουθηθεί απαρέγκλιτα και για όσο απαιτηθεί, προκειμένου να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας και να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή τη δοκιμασία.

Σίφνος, 19.3.2020

.

.

 

Print Friendly, PDF & Email
Translate »