Breaking News
Home / Εκλογικά / Σίφνος - Δημοτικές Εκλογές / Επίσκεψη “ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑΣ – Δημοτικής Πρότασης Σίφνου” στην Καταβατή & στην Απολλωνία

Επίσκεψη “ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑΣ – Δημοτικής Πρότασης Σίφνου” στην Καταβατή & στην Απολλωνία

 

Επίσκεψη “ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑΣ – Δημοτικής Πρότασης Σίφνου” στην Καταβατή & στην Απολλωνία

.

Η επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Εμμ. Ναδάλη, χθες Πέμπτη 28/09/2023, συνέχισε συνοδευόμενη από τους συνεργάτες της, τις επισκέψεις στους οικισμούς της Σίφνου.

Έκτος σταθμός η Καταβατή, έβδομος η Απολλωνία.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση η Δήμαρχος επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής της, την Καταβατή, την οποία υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο “Γαλήνη”. Με τους κατοίκους συζήτησε, άκουσε τις παρατηρήσεις τους, παράπονα, προβληματισμούς και προτάσεις για την επόμενη θητεία.

Στη συνέχεια στην Απολλωνία, στο πρώην “Αρμός” η συζήτηση με τους κατοίκους ήταν γόνιμη και εποικοδομητική, αντάλλαξαν απόψεις και αναλύθηκε ο σχεδιασμός της επόμενης θητείας.

Αποχαιρετώντας τους κατοίκους και των δύο οικισμών, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την ενεργή συμμετοχή τους στις συζητήσεις, ανανέωσε το ραντεβού της μαζί τους για την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ώστε με τη στήριξή τους να μπορέσει ανανεώνοντας τη θητεία της να θέσει τις βάσεις και να υλοποιήσει το έργο της για τη Σίφνο που όλοι προσδοκούμε.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

#kainourgia_mera
#Sifnos

.

.

.

.

 

Print Friendly, PDF & Email
Translate »