Breaking News
Home / Εν Σίφνω / Νέα Συλλόγων / Σύλλογος Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι»: Στιγμές από την εκπαιδευτική ομιλία «Τί κρύβεις το μυαλό σου;» [pics]   

Σύλλογος Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι»: Στιγμές από την εκπαιδευτική ομιλία «Τί κρύβεις το μυαλό σου;» [pics]   

Σύλλογος Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι»: Στιγμές από την εκπαιδευτική ομιλία «Τί κρύβεις το μυαλό σου;»

.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι» διοργανώνει Κύκλο Ομιλιών για τις σύγχρονες προσεγγίσεις διαπαιδαγώγησης.

Το απόγευμα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου, ξεκίνησε ο Κύκλος Ομιλιών για τις σύγχρονες προσεγγίσεις διαπαιδαγώγησης από την Κοινωνική Λειτουργό Άννα Μακαρούνα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο.

Στην πρώτη ομιλία από τις τέσσερις, με τίτλο «Τί κρύβεις το μυαλό σου;» η ομιλήτρια μας εξήγησε με απλά λόγια πως ο τρόπος που σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και δρούμε, προκύπτει κατά κύριο λόγο από τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί η λειτουργία του εγκεφάλου μας.

Αναρωτηθήκαμε αν μπορούμε να τον επηρεάσουμε ή απλώς “έτσι γεννιόμαστε”… Μας πρότεινε λοιπόν τρόπους ώστε να βοηθήσουμε τον παιδικό εγκέφαλο να γίνει “ευτυχέστερος”.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφωνήσαμε πως τέτοιες πρωτοβουλίες ενημέρωσης είναι πολύ σημαντικές για όλους μας, αφού μαθαίνουμε μέσα από τις εξελίξεις της επιστήμης νέες μεθόδους που μας επιτρέπουν να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας πιο σωστά, προκειμένου να έχουν μια ενήλικη ζωή με λιγότερα προβλήματα και να είναι πιο υγιή ψυχικά, πνευματικά και σωματικά.

Ο Σύλλογός μας με την πρωτοβουλία αυτή, δείχνει πόσο κοντά είναι στις ανάγκες και τα προβλήματα της σιφνέικης οικογένειας.

Για τις επόμενες 3 Ομιλίες που θα ακολουθήσουν και θα πραγματοποιηθούν με το Νέο Έτος, θα σας ενημερώσουμε!
.

Σύλλογος Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι»

.

.

Φωτογραφίες: «Giannis Kontos Photography»
Τηλ
: 6978666757, 2284031135
e-Mail: giannis.kontos@gmail.com

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Κοντού

.

.

 

Print Friendly, PDF & Email
Translate »